A sörfőzők kedvence egy férfias, tartalmas és ízletes főétel. A titka a kevésbé zsíros sertéshús, amit hirtelen megpirítunk, majd egy kevés sörön és vízen puhára párolunk. Ez időigényes, de megéri a fáradozást. Az eredmény lágy, finom, ízletes és puha hús, amit a sörtől, zöldségektől, alap fűszerektől és ketchuptól rendkívül ízletes. Azt nem tudom, a recept neve honnét ered, de nálunk nagy sikernek örvend. Világos cseh sört használok a pároláshoz. Burgonyával és friss zöldséggel tálalom, de ha van elég időm, akkor házi galuskát is készítek hozzá.
A sörfőzők kedvence egy férfias, tartalmas és ízletes főétel. A titka a kevésbé zsíros sertéshús, amit hirtelen megpirítunk, majd egy kevés sörön és vízen puhára párolunk. Ez időigényes, de megéri a fáradozást. Az eredmény lágy, finom, ízletes és puha hús, amit a sörtől, zöldségektől, alap fűszerektől és ketchuptól rendkívül ízletes. Azt nem tudom, a recept neve honnét ered, de nálunk nagy sikernek örvend. Világos cseh sört használok a pároláshoz. Burgonyával és friss zöldséggel tálalom, de ha van elég időm, akkor házi galuskát is készítek hozzá.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak