A sörfőzők kedvence egy férfias, tartalmas és ízletes főétel. A titka a kevésbé zsíros sertéshús, amit hirtelen megpirítunk, majd egy kevés sörön és vízen puhára párolunk. Ez időigényes, de megéri a fáradozást. Az eredmény lágy, finom, ízletes és puha hús, amit a sörtől, zöldségektől, alap fűszerektől és ketchuptól rendkívül ízletes. Azt nem tudom, a recept neve honnét ered, de nálunk nagy sikernek örvend. Világos cseh sört használok a pároláshoz. Burgonyával és friss zöldséggel tálalom, de ha van elég időm, akkor házi galuskát is készítek hozzá.
A sörfőzők kedvence egy férfias, tartalmas és ízletes főétel. A titka a kevésbé zsíros sertéshús, amit hirtelen megpirítunk, majd egy kevés sörön és vízen puhára párolunk. Ez időigényes, de megéri a fáradozást. Az eredmény lágy, finom, ízletes és puha hús, amit a sörtől, zöldségektől, alap fűszerektől és ketchuptól rendkívül ízletes. Azt nem tudom, a recept neve honnét ered, de nálunk nagy sikernek örvend. Világos cseh sört használok a pároláshoz. Burgonyával és friss zöldséggel tálalom, de ha van elég időm, akkor házi galuskát is készítek hozzá.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül