A csigáról, mint péksütemény nekem az esetek döntő többségében az édes változat jut eszembe, de sósan is nagyon finomra tudjuk készíteni! Ez történhet klasszikus módon, amikor a kinyújtott tésztát megkenjük a töltelékkel, felcsavarjuk és felszeleteljük. Én most egy új módszert alkalmaztam, és a gyerekek is nagyon élvezték! A kinyújtott tésztát először derelyevágóval vágtam csíkokat, majd a csíkokat készítettem elő és tekertem fel csigának. A feltétnek csak a képzeletünk szabhat határt! Szerző: Kvietok
A csigáról, mint péksütemény nekem az esetek döntő többségében az édes változat jut eszembe, de sósan is nagyon finomra tudjuk készíteni! Ez történhet klasszikus módon, amikor a kinyújtott tésztát megkenjük a töltelékkel, felcsavarjuk és felszeleteljük. Én most egy új módszert alkalmaztam, és a gyerekek is nagyon élvezték! A kinyújtott tésztát először derelyevágóval vágtam csíkokat, majd a csíkokat készítettem elő és tekertem fel csigának. A feltétnek csak a képzeletünk szabhat határt! Szerző: Kvietok
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak