Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb

Recept Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016

Kategória: Főételek, Húsételek, Sertéshús, Főétkezések, Ebéd

KÜLDÖTT KÉPEK

Ép testben ép lélek! A spenótos-kéksajtos sült sertéscomb egy egészséges és könnyű étel, ami tökéletes vacsorára. Az egész család kedvence, könnyen elkészíthető és megunhatatlan. Pazar finomság! Mi burgonyapürével vagy salátával fogyasztjuk.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016

Kategória: Főételek, Húsételek, Sertéshús, Főétkezések, Ebéd

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

3 szeletsertéscomb
csipet oregánó
200 gleveles spenót
150 gkéksajt
50 mlfőzőtejszín
2-3 ev. kanálolaj
ízlés szerint só

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A hússzeleteket mindkét oldalán megsózzuk, megszórjuk oregánóval és forró vajon mindkét felét megsütjük.
  2. A spenótot megpároljuk, és a húsra tesszük.
  3. A kéksajtot rámorzsoljuk a spenótra. A hússzeleteket sütőtálba tesszük, és ráöntjük a főzőtejszínt és 200 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a kéksajt meg nem olvad.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás