Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb

Ép testben ép lélek! A spenótos-kéksajtos sült sertéscomb egy egészséges és könnyű étel, ami tökéletes vacsorára. Az egész család kedvence, könnyen elkészíthető és megunhatatlan. Pazar finomság! Mi burgonyapürével vagy salátával fogyasztjuk.

Hozzáadta:admin, 18.9.2016
Kategória: Főételek
Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb

Hozzávalók

3 szeletsertéscomb
csipet oregánó
200 gleveles spenót
150 gkéksajt
50 mlfőzőtejszín
2-3 ev. kanálolaj
ízlés szerint só

Elkészítés menete

  1. A hússzeleteket mindkét oldalán megsózzuk, megszórjuk oregánóval és forró vajon mindkét felét megsütjük.
  2. A spenótot megpároljuk, és a húsra tesszük.
  3. A kéksajtot rámorzsoljuk a spenótra. A hússzeleteket sütőtálba tesszük, és ráöntjük a főzőtejszínt és 200 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a kéksajt meg nem olvad.