TopReceptek.hu Húsételek Sertéshús Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb
Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb
Recept Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Ép testben ép lélek! A spenótos-kéksajtos sült sertéscomb egy egészséges és könnyű étel, ami tökéletes vacsorára. Az egész család kedvence, könnyen elkészíthető és megunhatatlan. Pazar finomság! Mi burgonyapürével vagy salátával fogyasztjuk.

TopPetra TopPetra    ·   18.9.2016

Spenótos-kéksajtos sült sertéscomb

Ép testben ép lélek! A spenótos-kéksajtos sült sertéscomb egy egészséges és könnyű étel, ami tökéletes vacsorára. Az egész család kedvence, könnyen elkészíthető és megunhatatlan. Pazar finomság! Mi burgonyapürével vagy salátával fogyasztjuk.

30 perc
Elkészítés
15 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
3 szelet
sertéscomb
csipet oregánó
200 g
leveles spenót
150 g
kéksajt
50 ml
főzőtejszín
2-3 ev. kanál
olaj
ízlés szerint só
Recept elkészítése
Nyomtatás
30 perc
Elkészítés
15 perc
Sütés/főzés
  1. A hússzeleteket mindkét oldalán megsózzuk, megszórjuk oregánóval és forró vajon mindkét felét megsütjük.
  2. A spenótot megpároljuk, és a húsra tesszük.
  3. A kéksajtot rámorzsoljuk a spenótra. A hússzeleteket sütőtálba tesszük, és ráöntjük a főzőtejszínt és 200 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a kéksajt meg nem olvad.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása