A tojásfehérjét habbá verjük. A tojássárgát a liszttel, zúzott fokhagymával, sóval, spenóttal elkeverjük, majd beleforgatjuk a tojáshabot.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük, 180 fokos sütőben készre sütjük. Kivesszük a sütőből, sütőpapírral együtt felcsavarjuk, nedves kendőbe tesszük. Kihűtjük.
A vöröshagymát, sonkát, főtt tojást apróra vágjuk. A vajat a sajttal elkeverjük, ízlés szerint sózzuk, majd hozzáadjuk a hagymát, sonkát, tojást. Jó alaposan elkeverjük.
A tölteléket a kihűlt tésztalapra kenjük, ismét felcsavarjuk.
Fóliába csomagoljuk, majd hűtőszekrénybe tesszük. Miután kellően lehűlt, felszeleteljük, tálaljuk. Jó étvágyat!