Sült csirkecomb káposztaágyon, egyetlen serpenyőben

Recept Sült csirkecomb káposztaágyon, egyetlen serpenyőben

Hozzáadta: TopPetra, 25.9.2021

Kategória: Sült csirke, Csirkehús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

Szerintem az egyik legegyszerűbb módja a csirkecomb elkészítésének. Gyors ebéd vagy vacsora, fő fogás és köret is egyben. Bár a köret nem mindennapi, ez a káposzta szerintem megér egy próbát. Szerző: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 25.9.2021

Kategória: Sült csirke, Csirkehús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

1 dbkáposztafej
3 dbcsirkecomb
3 gerezdfokhagyma
3 ev. kanálolívaolaj
Ízlés szerint
Ízlés szerintbors
Ízlés szerintőrölt pirospaprika

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A káposztát nagyjából 2 cm vastagra szeleteljük. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük. Sózzuk, borsozzuk, őrölt pirospaprikával megszórjuk.
  2. Rátesszük a megmosott és fűszerezett csirkecombokat. Olajjal és zúzott fokhagymával bekenjük.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás