Ismét egy tökéletes ötlet ebédre vagy vacsorára. Mivel nagyon szeretjük a különleges ízeket, a sült csirkemell ropogós parmezános bundában egy remek választás volt a legutóbbi ebéd alkalmával. A recept egyik nagy előnye, hogy a sonka és sajt, amivel megtöltjük a csirkemellet, bátran variálható, a sonkát szalonnára, a sajtot füstölt sajtra is cserélhetjük, sőt, akár kolbászt is adhatunk hozzá. A parmezános bundától a csirkemell rendkívül ropogós lesz, mégsem lesz a hús száraz.
Ismét egy tökéletes ötlet ebédre vagy vacsorára. Mivel nagyon szeretjük a különleges ízeket, a sült csirkemell ropogós parmezános bundában egy remek választás volt a legutóbbi ebéd alkalmával. A recept egyik nagy előnye, hogy a sonka és sajt, amivel megtöltjük a csirkemellet, bátran variálható, a sonkát szalonnára, a sajtot füstölt sajtra is cserélhetjük, sőt, akár kolbászt is adhatunk hozzá. A parmezános bundától a csirkemell rendkívül ropogós lesz, mégsem lesz a hús száraz.
Forrás: Vk
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak