Sült húskorongok sűrítés nélkül

Recept Sült húskorongok sűrítés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

Ezekhez a húsfalatokhoz nem kell extra zsemlemorzsa vagy akár tejbe áztatott öregebb kenyér. Köretnek burgonyapürét választottam. Szerző: Nada I (Rebeka)

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

400 gsertéslapocka darálva
200 mlfőzőtejszín
4 gerezdfokhagyma
1 kávéskanálfűszerpaprika
csipetszerecsendió
1 dbvöröshagyma
2 kávéskanálmajoránna
1 evőkanáldijoni mustár
ízlés szerintsó és bors
3 dbtojás

Kell még:

zsemlemorzsa forgatáshoz
zsiradék sütéshez

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A darált húshoz hozzáadjuk a tejszínt, egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
  2. Másnak hozzáadjuk a többi hozzávalót, jó alaposan elkeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Nedves kézzel megformázzuk a falatkákat, zsemlemorzsába forgatjuk.
  4. Bő olajban minden oldalát aranszínűre sütjük.
  5. Burgonyapürével tálaljuk.

Szerző: Nada I. (Rebeka)

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás