Az egyik nagy kedvencem az édes, piros paprikából készült sült paprika leves. Elsősorban kápiából készítem. Én szeretem a tartalmas leveseket, ezért főtt burgonya is került bele, de a krémlevesek kedvelői burgonya nélkül is készíthetik. Ilyenkor elég, ha a levest leturmixoljuk, és rántás helyett tejfölt keverünk hozzá. Én elsősorban színes, friss paprikával díszítem a levest, ami a leves melegétől megpuhul.
Az egyik nagy kedvencem az édes, piros paprikából készült sült paprika leves. Elsősorban kápiából készítem. Én szeretem a tartalmas leveseket, ezért főtt burgonya is került bele, de a krémlevesek kedvelői burgonya nélkül is készíthetik. Ilyenkor elég, ha a levest leturmixoljuk, és rántás helyett tejfölt keverünk hozzá. Én elsősorban színes, friss paprikával díszítem a levest, ami a leves melegétől megpuhul.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak