TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Sült sajtkorongok - FOTÓKKAL
Sült sajtkorongok - FOTÓKKAL
Recept Sült sajtkorongok - FOTÓKKAL
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   12.11.2016

Sült sajtkorongok - FOTÓKKAL

Nem állítom, hogy egészséges fogás, de kétség kívül nagyon finom. Az egészben az a legjobb, hogy a sajt, amit lereszelünk, bátran variálható és kombinálható. Én legjobban az eidami és füstölt sajt keverékét részesítem előnyben. Gyerekeknek krumplipürével, esetleg salátával tálalom, ha pedig marad idő, akkor házi tartármártást is készítek hozzá. A sült sajtkorongok a gyerekek egyik kedvence, és én sem, sőt, férjem se veti meg, főleg ha egy szelet pirítóst, mustárt és aprított hagymát is kínálok hozzá.

Alapanyagok
Hozzávalók:
400 g
reszelni való sajt
4 db
tojás
4 ev. kanál
zsemlemorzsa
1 kv. kanál
sütőpor
2 kv. kanál
mustár
só, bors
ízlés szerint metélőhagyma
olaj a kisütéshez
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A hagyma és olaj kivételéve az alapanyagokat egységes masszává keverjük.
  2. Ehhez a sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük és hozzáadjuk a többi hozzávalót.
  3. Ízlés szerint hozzáadhatjuk az apróra vágott metélőhagymát.
  4. A hozzávalókat alaposan elkeverjük, kisebb korongokat - fasírtokat formázunk és forró olajon aranyszínűre sütjük.
  5. Petrezselymes burgonyapürével tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása