Sült zabkása – az egészségesebb vacsora

Recept Sült zabkása – az egészségesebb vacsora
KÜLDÖTT KÉPEK

Aki szereti a klasszikus zabkását, az örülni fog ennek a sült változatnak is. Fel tudja dobni a klasszikus, jól bevált receptet. Ebből a mennyiségből nagyjából 3 adag készül.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Kása

120 gzabpehely
25 gfehérjepor (vagy édesítő)
1 dbtojás
1 dbbanán
1 dbalma
1 kávéskanálőrölt fahéj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A banánt villával szétnyomjuk, tojással elkeverjük. Hozzáadjuk a reszelt almát, a zabpelyhet, fehérjeport, fahéjat. Alaposan eldolgozzuk, sütőpapírral kibélelt püspökkenyér formába tesszük.
  2. A tetejére díszítésként banán- vagy almaszeletet is tehetünk. 180 fokos sütőben 15 percig sütjük.
  3. Tálalás előtt díszítjük, a tésztát ízlés szerint mogyoróvajjal vagy akár túróval is feldobhatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás