Fenomenális pác! Pikáns ketchup, szójaszósz, méz, pirospaprika és bors, a hús pedig természetesen jól besózva és fokhagymával bőven megkenve. Miután a hússzeletekre rákerültek az ízek, akkor legalább egy éjszakát hűtőben pihentetem, és másnap vágok bele a sütésbe. Másfél órát, letakarva sütöm, egy kevés vízzel felöntve, és utána már csak begyűjtöm az elismeréseket. A szaftos pácolt sertéskarajt burgonyakörettel tálalom.
Fenomenális pác! Pikáns ketchup, szójaszósz, méz, pirospaprika és bors, a hús pedig természetesen jól besózva és fokhagymával bőven megkenve. Miután a hússzeletekre rákerültek az ízek, akkor legalább egy éjszakát hűtőben pihentetem, és másnap vágok bele a sütésbe. Másfél órát, letakarva sütöm, egy kevés vízzel felöntve, és utána már csak begyűjtöm az elismeréseket. A szaftos pácolt sertéskarajt burgonyakörettel tálalom.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak