Igazi pompás főétel, amit szinte végtelen módon el lehet készíteni. A szaftos sertéstarjához most póréhagymát és csiperkét választottam zöldséges alapnak, amit pedig kecsap, majonéz és worchester szósz keverékével locsoltam meg. Természetesen a hússzeleteket jó alaposan kiklopfoltam, sóval, borssal, és csípős sertés fűszerkeverékkel ízesítettem. A hússzeleteket akár be is pácolhatjuk, de mivel nem volt erre időm, ezt a lépést kihagytam. A szaftos sertéstarját finom burgonyapürével tálaltam.
Igazi pompás főétel, amit szinte végtelen módon el lehet készíteni. A szaftos sertéstarjához most póréhagymát és csiperkét választottam zöldséges alapnak, amit pedig kecsap, majonéz és worchester szósz keverékével locsoltam meg. Természetesen a hússzeleteket jó alaposan kiklopfoltam, sóval, borssal, és csípős sertés fűszerkeverékkel ízesítettem. A hússzeleteket akár be is pácolhatjuk, de mivel nem volt erre időm, ezt a lépést kihagytam. A szaftos sertéstarját finom burgonyapürével tálaltam.
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak