Az egyik kedvenc csirkés receptem. Az elkészítése nem vesz igénybe túl sok időt, a végeredmény pedig magért beszél. A pácolt csirkecombokat szalonnába csomagoljuk, a fűszerek mellett pedig a szalonna, az alaplé és a szójaszósz is kiváló ízt kölcsönöz a fogásnak. A mártást, amiben a hús sült, a végén világos rántással sűrítettem, a szalonnába csomagolt csirkecombokat pedig tört burgonyával tálaltam. Szerző: Danka
Az egyik kedvenc csirkés receptem. Az elkészítése nem vesz igénybe túl sok időt, a végeredmény pedig magért beszél. A pácolt csirkecombokat szalonnába csomagoljuk, a fűszerek mellett pedig a szalonna, az alaplé és a szójaszósz is kiváló ízt kölcsönöz a fogásnak. A mártást, amiben a hús sült, a végén világos rántással sűrítettem, a szalonnába csomagolt csirkecombokat pedig tört burgonyával tálaltam. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak