Kiadós, tartalmas főétel, tele ízzel és zamattal. A szalonnába göngyölt töltött csirkemell paradicsommal alapját a csirkemell adja. Klasszikusan sózzuk és borsozzuk, viszont a töltelék kellően pikáns és ízes ahhoz, hogy megbolondítsa a fogást. A pirított szalonna sósságát és füstösségét a pirított gomba nagyon jól hangsúlyozza, a parmez pedig tovább gazdagítja az ízvilágot. Paradicsommal együtt sütve, burgonyapürével vagy rizzsel tálalva tökéletes ebéd vagy vacsora.
Kiadós, tartalmas főétel, tele ízzel és zamattal. A szalonnába göngyölt töltött csirkemell paradicsommal alapját a csirkemell adja. Klasszikusan sózzuk és borsozzuk, viszont a töltelék kellően pikáns és ízes ahhoz, hogy megbolondítsa a fogást. A pirított szalonna sósságát és füstösségét a pirított gomba nagyon jól hangsúlyozza, a parmez pedig tovább gazdagítja az ízvilágot. Paradicsommal együtt sütve, burgonyapürével vagy rizzsel tálalva tökéletes ebéd vagy vacsora.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak