Szeretem az egyszerű, mégis mutatós ételeket, és erre egy remek példa a szalonnába göngyölt réteges darált hús. Az elkészült fogás tartalmas, fűszeres, ízletes, laktató. Csupa olyan jelző, amiért érdemes nekivágni és elkészíteni. A szalonna zsírja és sóssága a sütés közben „beleolvad” a darált csirkehúsba, és megóvja attól, hogy kiszáradjon. Az egyes húsrétegek közé mozzarellás-szárított paradicsomos, valamint gombás-hagymás keverék kerül, ami még jobban feldobaj a fogást. Friss zöld salátával tálalom.
Szeretem az egyszerű, mégis mutatós ételeket, és erre egy remek példa a szalonnába göngyölt réteges darált hús. Az elkészült fogás tartalmas, fűszeres, ízletes, laktató. Csupa olyan jelző, amiért érdemes nekivágni és elkészíteni. A szalonna zsírja és sóssága a sütés közben „beleolvad” a darált csirkehúsba, és megóvja attól, hogy kiszáradjon. Az egyes húsrétegek közé mozzarellás-szárított paradicsomos, valamint gombás-hagymás keverék kerül, ami még jobban feldobaj a fogást. Friss zöld salátával tálalom.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak