Szalonnával spékelt pulykacomb hagyma- és fokhagymaágyon

Recept Szalonnával spékelt pulykacomb hagyma- és fokhagymaágyon

Hozzáadta: TopPetra, 17.8.2021

Kategória: Pulykahús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

Kicsit kísérletezős kedvemben voltam, ezért gondoltam, kicsit megbolondítom a pulykahúst. Az eredmény magáért beszél!

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 17.8.2021

Kategória: Pulykahús, Húsételek, Ebéd, Főétkezések, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

pulykacomb
szalonna
bors
vöröshagyma
fokhagyma
víz
vaj
őrölt pirospaprika

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A pulykacombot bevagdossuk, majd szalonnával megspékeljük. Sózzuk, borsozzuk. Sütőtálba tesszük, kevés vízzel felöntjük, majd mellé szórjuk a felkarikázott hagymát és a megtisztított fokhagymát.
  2. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, kevés vajat teszünk rá, majd pirospaprikával megszórjuk.
  3. Kb. 1 órát sütjük, az utolsó pár percben a hőfokot 200 fokra emeljük.

Forrás: Vaření a pečení s radostí

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás