Ha ránézünk a hozzávalókra, akkor nem az jut az eszünkbe, hogy ez egy drága kaja. A szegény ember táskája pénztárcakímélő, de ami még jobb, fantasztikusan finom! Liszt, víz, só kell a tésztához, és főtt burgonya, hagyma és petrezselyemzöld a töltelékhez. Mi olajos serpenyőben sütöttük aranybarnára, de mamám a sparhelten szokta készre sütni.
Ha ránézünk a hozzávalókra, akkor nem az jut az eszünkbe, hogy ez egy drága kaja. A szegény ember táskája pénztárcakímélő, de ami még jobb, fantasztikusan finom! Liszt, víz, só kell a tésztához, és főtt burgonya, hagyma és petrezselyemzöld a töltelékhez. Mi olajos serpenyőben sütöttük aranybarnára, de mamám a sparhelten szokta készre sütni.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak