Szendvicskrém sertéshúsból

Recept Szendvicskrém sertéshúsból
KÜLDÖTT KÉPEK

Ha netán a nagy lakoma után marad egy adag sült, szaftos sertéshús, és a család már szeretné még egyszer ugyanazt enni, akkor a ült sertéshúsból készült szendvicskrém egy remek megoldás lehet. A puhára sült, lehetőleg még szaftos sertéshúst a többi hozzávalóval együtt egész egyszerűen turmixgépbe tesszük, leturmixoljuk, és már el is készült. Készíthetjük pikánsra, kevésbé pikánsra, ki hogy szereti.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

250 gsült sertéshús
1 dbvöröshagyma
5 gerezdfokhagyma
2 dbcsemegeuborka
50 gzsír
1 kv. kanálmustár
bors
petrezselyemzöld
erőspaprika (elhagyható)

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A hozzávalókat leturmixoljuk.
  2. Én egy kevés csípős paprikát is adtam hozzá, de nem szükséges.
  3. Megkóstoljuk, ha kell, ízesítjük.
  4. Friss, ropogós kenyérrel tálaljuk.
  5. Sterilizált, jól lezárt üvegekben, hűtőben tároljuk.

Forrás: Pečené, varené s Ivou

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás