Szereti a csokoládét? Készítse el ezt a lágy csokis desszertet liszt és sütés nélkül

Recept Szereti a csokoládét? Készítse el ezt a lágy csokis desszertet liszt és sütés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

Ízletes, rendhagyó édesség, ami liszt és sütés nélkül készül. Agarral dolgozta, és láss csodát, sikerült! Az elkészítése nem bonyolult, csokikedvelőknek pedig egyenesen kötelező. Szerző: Lacusin

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

500 mltej
100 gkristálycukor
csipet
30 gkakaó
100 gétcsokoládé
10 g (növényi zselatin)agar
Ízlés szerintkókuszreszelék
szóráshozkakaó

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. 400 ml tejed edénybe öntünk, hozzáadjuk a cukrot és a sót.
  2. 100 ml tejben elkeverjük a kakaót, majd hozzáadjuk a cukros tejhez. Elkezdjük főzni.
  3. A kockára tört csokit hozzáadjuk és addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem oldódik.
  4. Az agart kevés tejben elkeverjük, hozzáadjuk a tejes-csokis keverékhet. Elkeverjük, majd kb. 1 percig főzzük.
  5. Én a forró keveréket tejesdobozba öntöttem, ebben hűtöttem ki. Ezután egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. A megkötött desszertet kivesszük a dobozból, díszítésként kakaóval és kókuszreszelékkel megszórhatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás