Szezámmagos csirkeszelet burgonyasalátával

Recept Szezámmagos csirkeszelet burgonyasalátával
KÜLDÖTT KÉPEK

Szeretem felfedezni, mi van otthon, és azokból valami finomságot készíteni. Ennek az eredménye ez a szezámmagos csirkeszelet, na meg a „kicsit más” krumplisaláta. Szerző: Danka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Saláta:

1 kghéjában főtt krumpli, egy napot pihentetve
2 dbközepes vöröshagyma
kevésolaj
2 dbsárgarépa
1 dbborsókonzerv
1 dbkukoricakonzerv
6 dbcsemegeuborka
2 ev. kanálmustár
1 kv. kanál
1/2 kv. kanálőrölt bors
1 ev. kanálWorchestershire szósz
kb 50 mlcsemegeuborka lé
4 púpos ev. kanálmajonéz

Hús:

csirkemell
szezámmag
liszt
tojás
zsemlemorzsa

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A főtt burgonyát karikára. Ágjuk.
  2. A vöröshagymát kockára vágjuk, kevés olajon lepirítjuk. Levesszük a lángról, hozzáadjuk a mustárt, a worchestershire szószt, az uborka levélt. Sózzuk, borsozzuk, majd rálocsoljuk a burgonyára.
  3. Ezután kerül az összes többi hozzávaló a burgonyasalátára, majd jó alaposan elkeverjük.
  4. Tálalás előtt pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
  5. A húst felszeleteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A zsemlemorzsához hozzáadjuk a szezámmagot. A húst lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő olajban megsütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás