Minden nemzetnek, népcsoportnak megvan a maga jó kis konyhája, és szeretem elcsípni ezeket a jellegzetességeket, finom ízeket. Ezt a levest Szlovákiában ettem először, és annyira megfogott, hogy azóta én is nagyon szívesen készítem a családnak. Persze egy csomó párhuzam vonható más tájegységek bableveseivel. Én ezt a levest konzerv babból készítettem, mert egész egyszerűen előző nap elfelejtettem beáztatni a babot.
Minden nemzetnek, népcsoportnak megvan a maga jó kis konyhája, és szeretem elcsípni ezeket a jellegzetességeket, finom ízeket. Ezt a levest Szlovákiában ettem először, és annyira megfogott, hogy azóta én is nagyon szívesen készítem a családnak. Persze egy csomó párhuzam vonható más tájegységek bableveseivel. Én ezt a levest konzerv babból készítettem, mert egész egyszerűen előző nap elfelejtettem beáztatni a babot.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak