TopReceptek.hu Húsételek Darált hús Húsgolyók Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival
Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival
Recept Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   11.10.2022

Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival

Ezt a fogást varázsoltam, a család pedig már ránézésre is élvezte. Jó étvágyat! Szerző: Triniti

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alapanyagok

Szükségünk lesz:

500 g
darált sertéshús
1 db
vöröshagyma
2 db
tojás
4 evőkanál
zsemlemorzsa
400 ml
habtejszín
búzafinomliszt
Tagliattele
bors
ételízesítő
brokkoli
sajt
fokhagyma
olaj
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tésztát enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd 1-2 perccel a leszűrés előtt a rózsáira szedett brokkolit is hozzáadjuk. Leszűrjük.
  2. A darált húst, tojást, zsemlemorzsát, apróra vágott vöröshagymát a sóval és borssal elkeverjük. Kis golyókat formázunk, a golyókat pedig lisztbe forgatjuk.
  3. A folyókat olajjal kikent serpenyőben lepirítjuk.
  4. A sütőtálat olajjal kikenjük, az aljára tesszük a tésztát, erre kerül a húsgolyó és a brokkoli.
  5. Ráöntjük az ételízesítővel, zúzott fokhagymával, sóval és borssal elkevert tejszínt.
  6. Reszelt sajttal megszórjuk, 180 fokos sütőben készre sütjük.

Videó kóstolók

Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni

Receptgyűjtemények

Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül

Több gyűjtemény
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept