TopReceptek.hu Húsételek Darált hús Húsgolyók Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival
Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival
Recept Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Ezt a fogást varázsoltam, a család pedig már ránézésre is élvezte. Jó étvágyat! Szerző: Triniti

TopPetra TopPetra    ·   11.10.2022

Tagliatelle húsgolyóval és brokkolival

Ezt a fogást varázsoltam, a család pedig már ránézésre is élvezte. Jó étvágyat! Szerző: Triniti

Alapanyagok

Szükségünk lesz:

500 g
darált sertéshús
1 db
vöröshagyma
2 db
tojás
4 evőkanál
zsemlemorzsa
400 ml
habtejszín
búzafinomliszt
Tagliattele
bors
ételízesítő
brokkoli
sajt
fokhagyma
olaj
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tésztát enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd 1-2 perccel a leszűrés előtt a rózsáira szedett brokkolit is hozzáadjuk. Leszűrjük.
  2. A darált húst, tojást, zsemlemorzsát, apróra vágott vöröshagymát a sóval és borssal elkeverjük. Kis golyókat formázunk, a golyókat pedig lisztbe forgatjuk.
  3. A folyókat olajjal kikent serpenyőben lepirítjuk.
  4. A sütőtálat olajjal kikenjük, az aljára tesszük a tésztát, erre kerül a húsgolyó és a brokkoli.
  5. Ráöntjük az ételízesítővel, zúzott fokhagymával, sóval és borssal elkevert tejszínt.
  6. Reszelt sajttal megszórjuk, 180 fokos sütőben készre sütjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása