Tarkedli kelesztés nélkül, tejszínhabbal, áfonyával

Recept Tarkedli kelesztés nélkül, tejszínhabbal, áfonyával
KÜLDÖTT KÉPEK

A gyerekek imádják! Néha lekvárral, néha pedig tejszínhabbal és gyümölccsel esszük. Szerző: Danka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

1 bögre = 250 ml

1 bögrebúzafinomliszt
1/4 kv. kanálsütőpor
1/4 kv. kanálszódabikarbóna
csipet
2 ev. kanálkristálycukor
1/2 bögrelangyos tej
1 dbtojás
1 ev. kanálolaj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Minden száraz hozzávalót elkeverjük. Hozzáadjuk a nedves hozzávalókat, ezzel is eldolgozzuk.
  2. Forró serpenyőben, kevés olajon aranyszínűre sütjük.
  3. Nekem ebből a mennyiségből 16 db jött ki.
  4. A kész tarkedliket tejszínhabbal és áfonyával tálaltam.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás