A lángos számomra nagy talány, ugyanis számos receptje létezik, mint pl. tejjel, tej nélkül, kevés sóval, kevés cukorral…, de az igazat megvallva én még rossz lángost nem ette. Maximum túl olajosat, de az meg az én hibám volt, mert nem csepegtettem le. Egyrészt éhes voltam, másrészt türelmetlen. Ettől a tejfölös lángostól nem csodát vártam, mert ez tényleg az, aminek hallatszik és látszik: lángos, aminek a tésztája tejjel készül, és ami plussz az egészben, az a kevés köménymag. Ez természetesen elhagyható, és csak azért került bele, mert én és a családim imádjuk (persze mértékkel). Az íze szerintem tökéletes, a feltétekkel együtt pedig igazi laktató étel, vagy éppen a savanyú bableves isteni kísérője.
A lángos számomra nagy talány, ugyanis számos receptje létezik, mint pl. tejjel, tej nélkül, kevés sóval, kevés cukorral…, de az igazat megvallva én még rossz lángost nem ette. Maximum túl olajosat, de az meg az én hibám volt, mert nem csepegtettem le. Egyrészt éhes voltam, másrészt türelmetlen. Ettől a tejfölös lángostól nem csodát vártam, mert ez tényleg az, aminek hallatszik és látszik: lángos, aminek a tésztája tejjel készül, és ami plussz az egészben, az a kevés köménymag. Ez természetesen elhagyható, és csak azért került bele, mert én és a családim imádjuk (persze mértékkel). Az íze szerintem tökéletes, a feltétekkel együtt pedig igazi laktató étel, vagy éppen a savanyú bableves isteni kísérője.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Blažena Sadovskának
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak