TopReceptek.hu Gyümölcs szerint Eper Tejszínes kevert süti gyümölccsel
Tejszínes kevert süti gyümölccsel
Recept Tejszínes kevert süti gyümölccsel
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Az egyszerű receptek kedvelői szerintem imádni fogják a gyümölcsös tejszínes kevert sütit. A tészta hozzávalóit egész egyszerűen alaposan eldolgozzuk, kivajazott és liszttel beszórt tepsibe öntjük, a tetejére pedig kedvenc gyümölcsünk kerül. Én magozott meggyel szeretem leginkább, de a málna, áfonya, eper is jó választás. Szerző: Jaja

TopPetra TopPetra    ·   22.5.2020

Tejszínes kevert süti gyümölccsel

Az egyszerű receptek kedvelői szerintem imádni fogják a gyümölcsös tejszínes kevert sütit. A tészta hozzávalóit egész egyszerűen alaposan eldolgozzuk, kivajazott és liszttel beszórt tepsibe öntjük, a tetejére pedig kedvenc gyümölcsünk kerül. Én magozott meggyel szeretem leginkább, de a málna, áfonya, eper is jó választás. Szerző: Jaja

20 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
280 g
lágy krémsajt
200 g
kristálycukor
230 g
finomliszt
120 g
vaj
2 db
tojás
60 ml
tej
1 csomag
vaníliacukor
1/2 csomag
sütőpor
gyümölcs
Recept elkészítése
Nyomtatás
20 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
  1. A tojást a cukorral habosra verjük. Beledolgozzuk a puha vajat és a vaníliacukrot, hozzáadjuk a tejet, végül a lágy krémsajtot is.
  2. A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd a száraz hozzávalókat elkeverjük a tojásos keverékkel.
  3. A tésztát tepsibe öntjük, amit előtte kivajaztunk és liszttel beszórtunk, majd a tetejére rászórjuk a friss gyümölcsöt.
  4. 180 fokon 25 percig sütjük, a tetejét porcukorral megszórjuk. Fagylaltot, tejszínhabot is adhatunk hozzá.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása