Tejszínes kevert süti gyümölccsel

Recept Tejszínes kevert süti gyümölccsel
KÜLDÖTT KÉPEK

Az egyszerű receptek kedvelői szerintem imádni fogják a gyümölcsös tejszínes kevert sütit. A tészta hozzávalóit egész egyszerűen alaposan eldolgozzuk, kivajazott és liszttel beszórt tepsibe öntjük, a tetejére pedig kedvenc gyümölcsünk kerül. Én magozott meggyel szeretem leginkább, de a málna, áfonya, eper is jó választás. Szerző: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

280 glágy krémsajt
200 gkristálycukor
230 gfinomliszt
120 gvaj
2 dbtojás
60 mltej
1 csomagvaníliacukor
1/2 csomagsütőpor
gyümölcs

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tojást a cukorral habosra verjük. Beledolgozzuk a puha vajat és a vaníliacukrot, hozzáadjuk a tejet, végül a lágy krémsajtot is.
  2. A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd a száraz hozzávalókat elkeverjük a tojásos keverékkel.
  3. A tésztát tepsibe öntjük, amit előtte kivajaztunk és liszttel beszórtunk, majd a tetejére rászórjuk a friss gyümölcsöt.
  4. 180 fokon 25 percig sütjük, a tetejét porcukorral megszórjuk. Fagylaltot, tejszínhabot is adhatunk hozzá.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás