2,5 dkg zselatint 1,25 dcl vízzel elkeverünk, megvárjuk, míg megszívja magát.
A tészta hozzávalóit elkeverjük, a tésztát kör alakú, sütőpapírral kibélelet formába tesszük, 180 fokon készre sütjük. Amikor megsült, kivesszük a formából. A forma belsejét kitisztítjuk, fóliával bevonjuk, visszatesszük a tésztát.
15 dkg cukrot és 1,25 dcl vizet felforralunk, beleöntjük a zselatint. 3 részre osztjuk.
1 csomag habtejszínt 3 evőkanál lekvárral felverünk, 1 adag zselatinnal együtt elkeverjük, ezt kenjük rá a tortára, majd kb. fél órára hűtőszekrénybe tesszük.
Amikor megkötött, a másik adag habtejszínt a kakaóval felverjük, hozzáadjuk a második adag zselatint, ezt rákenjük az első adag tejszínes rétegre. Hűtőszekrénybe tesszük.
A harmadik adag tejszínt a vaníliacukorral együtt felverjük, hozzáadjuk a harmadik adag zselatint, ezt is rákenjük. Hűtőszekrénybe tesszük.
A tetejét kakaóval vagy reszelt csokival megszórjuk. Hűtőszekrényben pihentetjük legalább 2-3 órát. Felszeleteljük, tálaljuk.