Nagyon szeretem az egytálételeket, és különösen szeretem, ha a főétel és a köret is egyszerre készül el. A tejszínnel és burgonyával sült pácolt csirkehús teljesíti ezeket a feltételeket. Talán ezért is szeretem ennyire, na meg persze az ízéért. A hús titka a citromlé, és a legalább egy éjszakán át tartó pácolás. A burgonyát pedig a főzőtejszín teszi igazán különlegessé. A hús és burgonya közé még egy réteg vöröshagyma került, a végeredmény pedig tökéletes lett. Szerző: Rebeka
Nagyon szeretem az egytálételeket, és különösen szeretem, ha a főétel és a köret is egyszerre készül el. A tejszínnel és burgonyával sült pácolt csirkehús teljesíti ezeket a feltételeket. Talán ezért is szeretem ennyire, na meg persze az ízéért. A hús titka a citromlé, és a legalább egy éjszakán át tartó pácolás. A burgonyát pedig a főzőtejszín teszi igazán különlegessé. A hús és burgonya közé még egy réteg vöröshagyma került, a végeredmény pedig tökéletes lett. Szerző: Rebeka
Blogom: Vaření s Tomem
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül