Tepertőkrém

Hozzáadta: Aladár, 23.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések, Töpörtyűkrém
Sajnos ez a tepertőkrém nem saját, házi tepertőből készült, de szerencsére kedvenc piacomon megtaláltam az a tepertőt, ami a legjobban hasonlít az otthon megszokott ízvilághoz. Ebből a tepertőből készítem el ezt a remek kis tepertőkrémet. Mustár, tojás, csemegeuborka és hagyma is kerül ebbe a fogásba. Aki szeretné, egy evőkanálnyi vajjal is dúsíthatja. Én szeretem, ha kicsit darabosabb, így a hozzávalókat apróra vágtam, de akár reszelhetjük is őket, sőt, húsdarálót is használhatunk.
Hozzáadta: Aladár, 23.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések, Töpörtyűkrém
ALAPANYAGOK
Hozzávaló kb. 6 adaghoz:
- A darált tepertőt elkeverjük a mustárral.
- Hozzáadjuk a lereszelt vagy apróra vágott hagymát, a lereszelt vagy apróra vágott tojást, valamint a lereszelt vagy apróra vágott csemegeuborkát.
- Sózzuk, borsozzuk, esetleg ételízesítővel ízesítjük.
- Elkeverjük, majd hideg helyen tároljuk. Kell neki pár óra, amíg az ízek összeérnek.
A receptért köszönet kitűnő szakácsunknak, Blazena Sadovskanak