Ahány ház, annyi szokás, és bizony annyi fajta pogácsa. A tepertős pogácsa receptjét Ivkától kaptuk, és ki is próbáltuk. Nagyon jó tettük, mert az elkészült pogácsa nagyon finomra sikerült. Mi tengeri só és köménymag helyett lenmaggal szórtuk meg. Kicsit kevesebb sót használtunk, mivel a tepertőt, ami az éléskamrában volt, elég sósnak éreztem, és nem akartam a tésztát elsózni. Az elkészítése egyáltalán nem nehéz, csak kissé időigényes, de megéri a fáradozást. Csak ajánlani tudjuk!
Ahány ház, annyi szokás, és bizony annyi fajta pogácsa. A tepertős pogácsa receptjét Ivkától kaptuk, és ki is próbáltuk. Nagyon jó tettük, mert az elkészült pogácsa nagyon finomra sikerült. Mi tengeri só és köménymag helyett lenmaggal szórtuk meg. Kicsit kevesebb sót használtunk, mivel a tepertőt, ami az éléskamrában volt, elég sósnak éreztem, és nem akartam a tésztát elsózni. Az elkészítése egyáltalán nem nehéz, csak kissé időigényes, de megéri a fáradozást. Csak ajánlani tudjuk!
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak