Tepsiben sült húsgolyók tojásos-sajtos takaróval

Recept Tepsiben sült húsgolyók tojásos-sajtos takaróval
KÜLDÖTT KÉPEK

Ízletes ebéd vagy vacsora percek alatt. Nem beszélve arról, hogy a családnak nagyon ízlett! Először nem akartam elhinni, hogy ilyen finom lesz, de adtam neki egy esélyt. Nagyon megérte!

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

500 gdarált hús
2 gerezdfokhagyma
2 dbfőtt tojás
100 greszelni való sajt
1 dbparadicsom
1 ev. kanálmajonéz
ízlés szerint
ízlés szerintbors
ízlés szerintzöldfűszer

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az apróra vágott főtt tojást elkeverjük az aprított paradicsommal, reszelt sajttal és majonézzel. Sóval, borssal, zöldfűszerrel ízesítjük.
  2. A darált húst sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, elkeverjük.
  3. A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A húsból kisebb darabokat szaggatunk ki, korongokat formázunk, majd rátesszük a tepsire.
  4. Minden egyes húskorongra pakolunk a tojásos-sajtos keveréknől.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás