Tepsiben sült panírozott sajt – mintha olajban sült volna
Nagyon szeretem a rántott sajtot, de az elkészítése nem tartozik a kedvenc elfoglalásaim közé. Elsősorban nem a panírozással van a gond, hanem a sütéssel. Nyúlik, szétesik, olyan „odafigyelős” és nem igazán tiszta munka. Ha megkívánom a rántott sajtot, akkor mindig ezt a tepsis változatot készítem. A tepsiben sült panírozott sajt tényleg olyan, mintha bő olajban sült volna, és további nagy előnye, hogy egy tepsiben el tudom készíteni az egész adagot, A biztonság kedvéért kétszer is paníroztam, először a klasszikus liszt-tojás-zsemlemorzsa hármasba, majd ismét tojásba és zsemlemorzsába.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 20.1.2018
Kategória: Főételek, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
8 szelet1 cm vastag sajt (pl. gouda)
2 ev. kanálbúzafinomliszt
2 dbtojás
3 ev. kanálzsemlemorzsa
2 ev. kanálolaj
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS