A tepsiben sült parmezános, fokhagymás-tejfölös cukkiniszeleteket még az is szívesen megeszi, aki egyébként nincs oda a cukkiniért. Nem csoda, mert a parmezán fenséges (aki nem szereti, akár füstölt sajttal vagy bármilyen reszelt sajttal helyettesítheti), a cukkini puha, a fokhagymás tejfölnek pedig nincs hibája. További előnye, hogy nyáron a cukkini megfizethető, szinte bárhol elérhető, és rövid időn belül ilyen pompás finomságot lehet az asztalra varázsolni. Akár köretnek is tökéletes, csirkemellhez.
A tepsiben sült parmezános, fokhagymás-tejfölös cukkiniszeleteket még az is szívesen megeszi, aki egyébként nincs oda a cukkiniért. Nem csoda, mert a parmezán fenséges (aki nem szereti, akár füstölt sajttal vagy bármilyen reszelt sajttal helyettesítheti), a cukkini puha, a fokhagymás tejfölnek pedig nincs hibája. További előnye, hogy nyáron a cukkini megfizethető, szinte bárhol elérhető, és rövid időn belül ilyen pompás finomságot lehet az asztalra varázsolni. Akár köretnek is tökéletes, csirkemellhez.
Forrás: Povar
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül