TopReceptek.hu Főétkezések Reggeli Tepsiben sült rakott szendvics paradicsommal, sajttal, tejszínes öntettel
Tepsiben sült rakott szendvics paradicsommal, sajttal, tejszínes öntettel
Recept Tepsiben sült rakott szendvics paradicsommal, sajttal, tejszínes öntettel
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   30.3.2018

Tepsiben sült rakott szendvics paradicsommal, sajttal, tejszínes öntettel

Ha a család nagyon éhes, viszont kevés az időm a készülődésre, akkor nagy valószínűséggel tepsiben sült rakott szendvicset készítek. Szendvicskenyér vagy öreg kenyér mindig van otthon, a feltét pedig a hűtőben található, és természetesen mindig annak függvényében változik, hogy mi van otthon. Legtóbb paradicsommal, sajttal, gombával és tojással elkevert tejszínnel oldottam meg a feladatot. Az összeállítás 5-10 perc, a sütőben pedig 20-25 perc kell neki. Szerző: Mineralka

20 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
szendvicskenyér
2 ev. kanál
vaj
2 db
paradicsom
4-5 db
csiperkegomba
200 ml
habtejszín
3 db
tojás
50 g
reszelt sajt
só, bors
metélőhagyma díszítéshez
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tepsit előkészítjük, vajjal kikenjük.
  2. Minden egyes kenyeret vajjal megkenünk, beletesszük a tepsibe, majd a kenyerekre rátesszük a paradicsomot és a gombát.
  3. A tejszínt a tojással elkeverjük, sózzuk és borsozzuk, majd leöntjük vele az elkészített kenyereket.
  4. Reszelt sajttal megszórjuk.
  5. A tepsit az elkészített kenyerekkel 200 fokon 20-25 percig sütjük.
  6. Miután megsült, a tetejét díszítésként apróra vágott metélőhagymával megszórjuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása