TopReceptek.hu Előételek, falatkák Sósak Tepsiben sült réteges szendvicskenyér
Tepsiben sült réteges szendvicskenyér
Recept Tepsiben sült réteges szendvicskenyér
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   18.3.2020

Tepsiben sült réteges szendvicskenyér

Nagyon gyors vacsorára volt csak időm, ezért összeszedtem minden erőmet és elkészítettem a réteges szendvicseket. Szerencsére nem volt nagy munka és a feladatok elvégzéséhez a férjemet is segítségül tudtam hívni. Amíg ő reszelte a sajtot és szeletelte a zöldségeket, én előkészítettem a többit. Legközelebb valami jó kis szószt is kitalálok, amivel a ketchupot helyettesítem, de így is nagyon finom lett! Szerző: Lacusin

25 perc
Elkészítés
Alapanyagok
1 csomag
szendvicskenyér (toast)
1 db
vöröshagyma
1 db
konzerv kukorica
20 dkg
sonka
2 db
paradicsom
1 db
paprika
20 dkg
reszelni való sajt
pizza fűszerkeverék
ketchup, só, bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tepsit kivajazzuk, rátesszük a szendvicskenyeret.
  2. A kenyerekre rátesszük a sonkát, ketchuppal megkenjük. Ízlés szerint erre jön a lecsepegtetett kukorica, egy darab hagymakarika, szeletelt paradicsom és paprika. Fűszerezzük, reszelt sajttal megszórjuk.
  3. Lefedjük egy szelet kenyérrel, majd ismét elkezdjük a rétegezést.
  4. 200 fokon aranyszínűre sütjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása