Tepsiben sült réteges szendvicskenyér

Nagyon gyors vacsorára volt csak időm, ezért összeszedtem minden erőmet és elkészítettem a réteges szendvicseket. Szerencsére nem volt nagy munka és a feladatok elvégzéséhez a férjemet is segítségül tudtam hívni. Amíg ő reszelte a sajtot és szeletelte a zöldségeket, én előkészítettem a többit. Legközelebb valami jó kis szószt is kitalálok, amivel a ketchupot helyettesítem, de így is nagyon finom lett! Szerző: Lacusin

Hozzáadta:, 18.3.2020
Kategória: Előételek, falatkák, Sósak
Előkészítési idő:
Recept Tepsiben sült réteges szendvicskenyér

Hozzávalók

1 csomagszendvicskenyér (toast)
1 dbvöröshagyma
1 dbkonzerv kukorica
20 dkgsonka
2 dbparadicsom
1 dbpaprika
20 dkgreszelni való sajt
pizza fűszerkeverék
ketchup, só, bors

Elkészítés menete

  1. A tepsit kivajazzuk, rátesszük a szendvicskenyeret.
  2. A kenyerekre rátesszük a sonkát, ketchuppal megkenjük. Ízlés szerint erre jön a lecsepegtetett kukorica, egy darab hagymakarika, szeletelt paradicsom és paprika. Fűszerezzük, reszelt sajttal megszórjuk.
  3. Lefedjük egy szelet kenyérrel, majd ismét elkezdjük a rétegezést.
  4. 200 fokon aranyszínűre sütjük.