A puha, lágy, levegős égetett tészta bizony le tud venni a lábamról! Legyen az bármilyen formában, egy jó nagy adag krémmel és tejszínhabos réteggel felturbózva igazi csemege! Ezeknek az igencsak komoly elvárásoknak tesz eleget a tepsis fánk égetett tésztából. Hogy egyszerűsítsem a dolgomat, az égetett tésztát két részre szedtem és külön-külön tepsiben megsütöttem. Így nem kellet „bajlódnom” a félbevágással, kis kosárkák megformázásával. Szerző: Mineralka
A puha, lágy, levegős égetett tészta bizony le tud venni a lábamról! Legyen az bármilyen formában, egy jó nagy adag krémmel és tejszínhabos réteggel felturbózva igazi csemege! Ezeknek az igencsak komoly elvárásoknak tesz eleget a tepsis fánk égetett tésztából. Hogy egyszerűsítsem a dolgomat, az égetett tésztát két részre szedtem és külön-külön tepsiben megsütöttem. Így nem kellet „bajlódnom” a félbevágással, kis kosárkák megformázásával. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak