TopReceptek.hu Desszertek, sütemények Sütés néküli édességek Tepsis Kinder Bueno torta sütés nélkül – akár a bolti finomságnak, olyan az íze
Tepsis Kinder Bueno torta sütés nélkül – akár a bolti finomságnak, olyan az íze
Recept Tepsis Kinder Bueno torta sütés nélkül – akár a bolti finomságnak, olyan az íze
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Sütés nélkül, nagyon-nagyon gyorsan. Ezzel lehet jellemezni ezt a finomságot. A rétegek isteniek, a csokiöntet csak még ellenállhatatlanabbá teszi. Szerőz: Karambola

TopPetra TopPetra    ·   1.4.2023

Tepsis Kinder Bueno torta sütés nélkül – akár a bolti finomságnak, olyan az íze

Sütés nélkül, nagyon-nagyon gyorsan. Ezzel lehet jellemezni ezt a finomságot. A rétegek isteniek, a csokiöntet csak még ellenállhatatlanabbá teszi. Szerőz: Karambola

35 perc
Elkészítés
Sdílet na Facebooku
Alapanyagok

Alap:

200 g
hosszú piskóta

Krém:

500 ml
tej
3 evőkanál
kristálycukor
2 csomag
vanília ízű pudingpor
250 g
mascarpone
380 ml
habtejszín
2 csomag
vaníliacukor

Kell még:

1 evőkanál
kristálycukor
1 marék
dió

Öntet:

200 ml
habtejszín
100 g
Nutella
200 g
csokoládé
Recept elkészítése
Nyomtatás
35 perc
Elkészítés
  1. A tepsi alját piskótával kibéleljük – kb. 200 g.
  2. Először a karamellás dióval kezdjük. Egy púpos kanál cukrot karamellizálunk. Hozzáadjuk az aprított mogyorót, elkeverjük. Pár perc pirítás után a diót vágódeszkára szedjük ki.
  3. Szétkenjük, kihűtjük. Miután kihűlt, apróra vágjuk.
  4. A többi kristálycukrot tejbe tesszük, hozzáadjuk a vaníliacukrot, elkeverjük. Sűrű pudingot főzünk, fóliával lefedjük, kihűtjük. A kihűlt pudingba dolgozzuk bele a vaníliacukorral és habbá vert habtejszínnel kikevert mascarponét.
  5. A krémhez hozzáadjuk a karamellás dió 2/3-át. Elkeverjük, majd a krémet rákenjük a piskótára. Elegyengetjük.
  6. Az öntethez a habtejszínt felmelegítjük, beletörjük a csokit, hozzáadjuk a Nutellát. Addig kevergetjük, míg egységes öntet kapunk. Az öntetet rálocsoljuk a tepsiben lévő krémre, elegyengetjük, hűtőbe tesszük. Akár egy éjszakát is pihentetjük.
  7. A tetejét a maradék karamellás dióval díszítjük.
Sdílet na Facebooku
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása