Sajttal töltött bugonyakrokett
Hozzáadva: 11.4.2020
A következő recept azt mutatja be képekkel, lépésről lépésre, hogyan is lehet elkészíteni ezt a kiadós, laktató, isteni finom, sajttal töltött krokettet. Ez a fogás egyszerűen zseniális! Nemcsak laktató, hanem rendkívül finom! Mivel kiadós, így fő fogásnak is tökéletes, pl. salátával, de aki bírja, az fogyaszthatja köretként is husikhoz. Szerző: Lacusin
Előkészítés 60 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Szalonnával, sajttal és gombával tűzdelt burgonya
Hozzáadva: 6.1.2017
Ha szeretjük a gyors és egyszerű ételeket, akkor a szalonnával, sajttal és gombával töltött burgonya egy ideális választás. Az alapanyagok manapság már mindenki számára könnyen hozzáférhetők, és a pénztárcát sem terheli meg túlságosan. A burgonya trükkje, hogy nem kivájjuk, hanem bevagdossuk, és mindenféle finomsággal megtöltjük. Ha netán a szalonna nem elég fűszeres, akkor be is sózhatjuk. Én elsősorban gyors fogásnak tálalom, de használtam már köretnek is.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Sonkás-sajtos csirkecomb fűszeres-tartármártásos burgonyával
Hozzáadva: 19.10.2018
Ha egyszerű, mégis kiadós ételre vágyunk, akkor a sonkás-sajtos csirkecomb fűszeres-tartármártásos burgonyával igazán remek választás. A hús puha, szaftos, megbolondítva finom sonkával és füstölt sajttal, a burgonya pedig szintén minden pénzt megér! A pecsenyeléből szójaszószos mártás készítettem, ami még finomabbá, lágyabbá tette a fogást, ráadásul így egy csepp ízanyag sem veszett kárba. Szerző: Danula
Előkészítés 40 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Marhagulyás galuskával
Hozzáadva: 15.2.2017
Ezzel a recepttel Prágában találkoztam az egyik kiruccanás során, és annyira ízlett, hogy az ismerősöktől elkértem a receptet. Azóta én is készítem. Csehországban nem marhagulyásnak hívják galuskával, hanem „magyar” gulyásnak. Kérdeztem, miért is, de nem kaptam rá választ, és megelégedtem azzal, hogy nagyon finom. Csupán egyetlen változtatást csináltam: nekem az eredetileg használt fél kiló hagyma túl soknak tűnt ehhez a mennyiségű húshoz, kicsivel kevesebbet használtam. A hús istenien puha lett, a szósz kellően sűrű, ahogy én szeretem, a galuska pedig tökéletesen kiegészítette az egész fogást. Tartalmas étel, ami garantáltan csillapítja az éhséget.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE