Ezt a tepsis vakondtúrás süteményt semmivel sem nehezebb elkészíteni, mint egy krémes piskótát. A tészta lágy és finom, a trükkje pedig abban rejlik, hogy a tészta jelentős részét kivájjuk, aminek következtében egy mélyedés keletkezik, amibe mindenféle finomságot tölthetünk. Nekem most a banánra és a mascarpone sajtos krémre esett a választásom. A félretett tészta sem veszik kárba: lemorzsoljuk, és ezzel díszítjük a süteményt. Még egy kis időre betesszük a hűtőbe, és már kész is.
Ezt a tepsis vakondtúrás süteményt semmivel sem nehezebb elkészíteni, mint egy krémes piskótát. A tészta lágy és finom, a trükkje pedig abban rejlik, hogy a tészta jelentős részét kivájjuk, aminek következtében egy mélyedés keletkezik, amibe mindenféle finomságot tölthetünk. Nekem most a banánra és a mascarpone sajtos krémre esett a választásom. A félretett tészta sem veszik kárba: lemorzsoljuk, és ezzel díszítjük a süteményt. Még egy kis időre betesszük a hűtőbe, és már kész is.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak