Ha valami oknál fogva maradt pár tojássárga, akkor egyszerűen fel tudjuk használni. Például készíthetünk tésztakosárkákat, aminek a tetejére csokoládés tejszínhabot teszünk. Aranyos falatkák, ami akár vendégvárónak is tökéletes. A párizsi tejszínhab elkészítése kicsit időigényes, mert a karamellkrémes csokoládét fel kell olvasztani a habtejszínben, majd meg kell várni, amíg jó alaposan lehűl. Szerző: Haanka
Ha valami oknál fogva maradt pár tojássárga, akkor egyszerűen fel tudjuk használni. Például készíthetünk tésztakosárkákat, aminek a tetejére csokoládés tejszínhabot teszünk. Aranyos falatkák, ami akár vendégvárónak is tökéletes. A párizsi tejszínhab elkészítése kicsit időigényes, mert a karamellkrémes csokoládét fel kell olvasztani a habtejszínben, majd meg kell várni, amíg jó alaposan lehűl. Szerző: Haanka
Forrás: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak