Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett

Recept Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett
KÜLDÖTT KÉPEK

Gyors vacsora a mindennapokra. Pár hozzávaló, és kész is ez a finomság. Bagett helyett akár öregebb kiflit is használhatunk. Szerző: Dulinka

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

4 dbbagett – akár előző napról
2-3 dbtojás
2 ev. kanálpirított hagyma
2 ev. kanálparadicsompüré
8 szeletszalonna
Ízlés szerintsó, bors, chilli
Ízlés szerintzöldfűszer
100 greszelt sajt

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A sütőt 200-250 fokra előmelegítjük. A bagettet félbe vágjuk, a közepéből a tésztabelet kiszedjük, mintha kis csónakokat készítenénk. A közepét paradicsompürével megkenjük.
  2. A reszelt sajtot a tojással elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a pirított hagymát is. A zöldfűszer és chilli is különleges ízt tud neki kölcsönözni. A bagettek alját a szalonnával kibéleljük, majd erre kerül rá a sajtos keverék.
  3. 15 percig sütjük.
  4. Tipp: szinte bármivel tölthető, csak rajtunk múlik. Múltkor babkonzervet használtam, arra pedig kolbászkarikákat tettem.

Blogom: Dobroty Dulinka

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás