TopReceptek.hu Főétkezések Vacsora Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett
Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett
Recept Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   15.12.2021

Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett

Gyors vacsora a mindennapokra. Pár hozzávaló, és kész is ez a finomság. Bagett helyett akár öregebb kiflit is használhatunk. Szerző: Dulinka

Alapanyagok
4 db
bagett – akár előző napról
2-3 db
tojás
2 ev. kanál
pirított hagyma
2 ev. kanál
paradicsompüré
8 szelet
szalonna
Ízlés szerint
só, bors, chilli
Ízlés szerint
zöldfűszer
100 g
reszelt sajt
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A sütőt 200-250 fokra előmelegítjük. A bagettet félbe vágjuk, a közepéből a tésztabelet kiszedjük, mintha kis csónakokat készítenénk. A közepét paradicsompürével megkenjük.
  2. A reszelt sajtot a tojással elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a pirított hagymát is. A zöldfűszer és chilli is különleges ízt tud neki kölcsönözni. A bagettek alját a szalonnával kibéleljük, majd erre kerül rá a sajtos keverék.
  3. 15 percig sütjük.
  4. Tipp: szinte bármivel tölthető, csak rajtunk múlik. Múltkor babkonzervet használtam, arra pedig kolbászkarikákat tettem.

Blogom: Dobroty Dulinka

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása