Hogy hogyan tehetnénk különlegessé a már megszokott pizzát? Hát így, egy kicsit átgondolva, átvariálva, feldobva. A tölcséres pizza sonkával és sajttal tényleg nagyon finom, a család és vendégek visszajelzéséből ítélve pedig nemcsak előételként, hanem főételnek is megállja a helyét. Természetesen a feltétet ízlés szerint variálhatjuk, készítettem már tejfölös alappal és húsmentes verzióban is. Az egészben az a legjobb, hogy mindegyik kis tészta akár más és más feltéttel elkészíthető. Mi azért legtöbbször mégis a szinte klasszikusnak mondható paradicsomos-sonkás-sajtos változatot készítjük el.
Hogy hogyan tehetnénk különlegessé a már megszokott pizzát? Hát így, egy kicsit átgondolva, átvariálva, feldobva. A tölcséres pizza sonkával és sajttal tényleg nagyon finom, a család és vendégek visszajelzéséből ítélve pedig nemcsak előételként, hanem főételnek is megállja a helyét. Természetesen a feltétet ízlés szerint variálhatjuk, készítettem már tejfölös alappal és húsmentes verzióban is. Az egészben az a legjobb, hogy mindegyik kis tészta akár más és más feltéttel elkészíthető. Mi azért legtöbbször mégis a szinte klasszikusnak mondható paradicsomos-sonkás-sajtos változatot készítjük el.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak