A töltött burgonyatáska nagyon izgalmas étel, mi kicsiknek és nagyoknak is egyaránt tud kedvezni. Édesen és sósan is lehet készíteni, legutóbb pedig a sós változatot készítettem el. A burgonyás tésztából készült korongokat hagymán lepirított füstölt hússal töltöttem, majd a megsült táskákat párolt káposztával tálaltam. Tejföllel meglocsolva és pirított szalonnával megszórva is pompás.
A töltött burgonyatáska nagyon izgalmas étel, mi kicsiknek és nagyoknak is egyaránt tud kedvezni. Édesen és sósan is lehet készíteni, legutóbb pedig a sós változatot készítettem el. A burgonyás tésztából készült korongokat hagymán lepirított füstölt hússal töltöttem, majd a megsült táskákat párolt káposztával tálaltam. Tejföllel meglocsolva és pirított szalonnával megszórva is pompás.
Forrás: Vaření a pečení s radostí
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak