Szeretem a töltött húsokat, legyen az csirke, marha, pulyka vagy sertés. Mindegyiknek megvan a maga kellemes íze és aromája, amit a töltelékekkel, kis trükkökkel még finomabbá lehet varázsolni. Ezeknél a töltött csirkebatyunál a töltelékbe paprika, hagyma, reszelt sajt és tömlős sajt került. A csirkehús így belül is szaftos és puha maradt. Kívülről szalonnával csomagoltam be, amitől pedig még pompásabb, még ellenállhatatlanabb lett. Szerző: Blazena
Szeretem a töltött húsokat, legyen az csirke, marha, pulyka vagy sertés. Mindegyiknek megvan a maga kellemes íze és aromája, amit a töltelékekkel, kis trükkökkel még finomabbá lehet varázsolni. Ezeknél a töltött csirkebatyunál a töltelékbe paprika, hagyma, reszelt sajt és tömlős sajt került. A csirkehús így belül is szaftos és puha maradt. Kívülről szalonnával csomagoltam be, amitől pedig még pompásabb, még ellenállhatatlanabb lett. Szerző: Blazena
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak