Rumos golyók kekszbe forgatva
Hozzáadva: 7.12.2018
Ellenállhatatlan falatkák az ünnepi asztalra. A rumos golyók alapját a puha, apróra tépett tészta képezi, amit a finom, narancsos-citromos-rumos öntettel keverünk el. A masszát darát dióval és apróra vágott szárított vörös áfonyával ízesítettem, a végeredmény pedig csodás lett! Nem kell hozzá nagy tudomány, mégis ellenállhatatlan a végeredmény. A falatnyira formázott golyókat darált kekszbe forgattam. Szerző: Kvietok
Előkészítés 30 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE A legjobb levegős diós kiflik
Hozzáadva: 18.12.2020
A receptet barátnőmtől kaptam, aki szinte mindig elkészíti ezeket a kifliket. Fantasztikusak! Persze ki kell tapasztalni, mennyi tésztát érdemes rakni a formákba, érdemes akár egy kör „elősütést” végezni, de megéri! A tészta felét kókuszreszelékkel, a másik felét pedig akár dióval is készíthetjük. Szerző: Lacusin
Előkészítés 20 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Isler tortácskák étcsokoládéban
Hozzáadva: 19.12.2016
Nálunk többek között az isler tortácskák étcsokoládéban teszik különlegessé és hagyományossá az ünnepet. Általában mindig 1-2 nappal az ünnepek előtt készítem el, mert a süteménynek nem árt, ha pár napot pihen a fogyasztás előtt. Az islert finom krémmel tapasztom össze, néha akár 3 korongot is egymás fölé teszek, majd bevonom csokoládéval, a tetejét pedig mandulával díszítem. A receptben használt darált dió természetesen darált mandulával is helyettesíthető.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE