Töltött gombafejek

Hozzáadta: TopPetra, 30.12.2019
Kategória: Előételek, falatkák, Főételek, Sósak, Húsételek, Darált hús, Töltött és rakott receptek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
KÜLDÖTT KÉPEK
A töltött gombafejek ismét az a kategória, amit szerintem nem lehet elrontani! A kedvencem a darált hússal töltött gombafej, persze a darált húst előtte jól fel kell tuningolni egy kis kéksajttal meg fűszerekkel. Ha ezzel kész vagyunk, akkor már csak megtöltjük a gombafejeket, be a sütőbe és kész! Már csak annyi dolgunk marad, hogy kitaláljuk a köretet. Szerző: Lacusin
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 30.12.2019
Kategória: Előételek, falatkák, Főételek, Sósak, Húsételek, Darált hús, Töltött és rakott receptek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
8 dbnagyobb gombafej (csiperke)
250 gdarált hús (sertés és marha keverék)
150 gérlelt sajt (Niva sajtot választottam, de a Gouda is tökéletesen megteszi)
1 dblilahagyma
1 dcltej
ízlés szerint só, bors, kakukkfű
50 gvaj
- A gombafejeket megtöltjük az így elkészített darált húsos keverékkel, a tetejére egy negyed lilahagymát teszünk.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS