Töltött kenyér

Recept Töltött kenyér
KÜLDÖTT KÉPEK

A töltött kenyér mindenkinek mást jelent. Nekünk ezt: a kibelezett kenyeret sajtos-zöldséges-sonkás töltelékkel töltjük meg. Felszeleteljük, és bezsebeljük az elismerést.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

1 dbkenyér
2 dbfőtt burgonya
1 dbsárga paprika
1 dbpiros paprika
2 dbfőtt tojás
250 gricotta
100 gnatúr krémsajt
1 csokorpetrezselyemzöld
csemegeuborka
só és bors
sonka

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A burgonyát héjában puhára, a tojást keményre főzzük. A burgonyát áttörjük, mintha pürét készítenénk, a tojást pedig felkockázzuk.
  2. A tojást és burgonyát elkeverjük. Hozzáadjuk a krémsajtot és a ricottát. A parikát, petrezselymet, uborkát és sonkát felkockázzuk, ezeket is belekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. A kenyér végét levágjuk, a belét kiszedjük. A megmaradt kenyérhéjat megtöltjük a töltelékkel. A megmaradt kenyérbelet kockára vágjuk és megpirítjuk, a szeletelt töltött kenyérrel tálalhatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás