Töltött rudak tejfölös tésztából
Nem is tudom, mi a finomabb: a tejfölös tésztából készült rudak, vagy pedig a finom lekváros, diós vagy mákos töltelék, amivel ezeket a finom rudakat megtöltjük. A kettő együtt pedig verhetetlen! A kész rudakat még melegében porcukorba forgatom, ettől még finomabb és még ellenállhatatlanabb! A kész töltött rudak puhák, finomak, édesek, töltelékesek, megvan bennük minden, amitől a család kedvence lehet. Szerző: Mineralka
Hozzáadta: TopPetra, 3.8.2019
Kategória: Desszertek, sütemények, Édes sütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Tészta:
400 gbúzafinomliszt
250 gmargarin
200 gtejföl
csipet só
Szükségünk lesz még:
darált dió, darált mák tejjel elforrázva, cukorral elkeverve
lekvár
porcukor szóráshoz
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Povidlové válečky ze zakysané smetany.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Lekvárové valčeky z kyslej smotany.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Wałeczki z kwaśną śmietaną z powidłami.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Saure-Sahne-Röllchen mit Pflaumenmus an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS