Többféle sajttekercs receptet kipróbáltam már, de legjobban ez a töltött sajtos rolád fogott meg. Nagy előnye, hogy szeletelt sajtból készül, így nem kell a nagyobb kemény sajtok puhításával foglalkoznom (forró víz, 20 perc puhulási idő, kinyújtás). Elég, ha a sajtot egy tepsibe teszem, pár perce be a sütőbe, és már kész is az alap. Erre jön a sonka, a kedvenc töltelékünk, feltekerjük, 1 órát pihentetjük, és már kész is. Isteni fogás kevés idő alatt, és amíg a rolád hűl, akár egy gyors desszertet is össze tudok dobni.
Többféle sajttekercs receptet kipróbáltam már, de legjobban ez a töltött sajtos rolád fogott meg. Nagy előnye, hogy szeletelt sajtból készül, így nem kell a nagyobb kemény sajtok puhításával foglalkoznom (forró víz, 20 perc puhulási idő, kinyújtás). Elég, ha a sajtot egy tepsibe teszem, pár perce be a sütőbe, és már kész is az alap. Erre jön a sonka, a kedvenc töltelékünk, feltekerjük, 1 órát pihentetjük, és már kész is. Isteni fogás kevés idő alatt, és amíg a rolád hűl, akár egy gyors desszertet is össze tudok dobni.
Blogom: Recepty akeber
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak