Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Recept Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016

Kategória: Főételek, Tészták, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

Ha rövid időn belül sok embert kell jóllakatnunk, vagy csak nem várt vendégek toppannak be, ez az egyszerű tonhalas sült tészta pesztóval és paradicsommal kiváló megoldást kínál a helyzetre. Tartalmas, mégis kényelmesen összedobható. Amíg a tészta sül, egy gyors saláta is elkészíthető, és máris kész a fogás.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016

Kategória: Főételek, Tészták, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

400 gkönyöktészta
1 dbtonhalkonzerv
200 gcherry paradicsom
2 ev. kanálbazsalikomos pestó
150 gGouda sajt
ízlés szerint só, bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan elkeverjük.
  2. Megszórjuk sajttal és sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás