Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Recept Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016

Kategória: Tésztaételek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Sült tészta

KÜLDÖTT KÉPEK

Ha rövid időn belül sok embert kell jóllakatnunk, vagy csak nem várt vendégek toppannak be, ez az egyszerű tonhalas sült tészta pesztóval és paradicsommal kiváló megoldást kínál a helyzetre. Tartalmas, mégis kényelmesen összedobható. Amíg a tészta sül, egy gyors saláta is elkészíthető, és máris kész a fogás.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016

Kategória: Tésztaételek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Sült tészta

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

400 gkönyöktészta
1 dbtonhalkonzerv
200 gcherry paradicsom
2 ev. kanálbazsalikomos pestó
150 gGouda sajt
ízlés szerint só, bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan elkeverjük.
  2. Megszórjuk sajttal és sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás