Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Ha rövid időn belül sok embert kell jóllakatnunk, vagy csak nem várt vendégek toppannak be, ez az egyszerű tonhalas sült tészta pesztóval és paradicsommal kiváló megoldást kínál a helyzetre. Tartalmas, mégis kényelmesen összedobható. Amíg a tészta sül, egy gyors saláta is elkészíthető, és máris kész a fogás.

Hozzáadta:admin, 18.9.2016
Kategória: Főételek, Tészták
Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Hozzávalók

400 gkönyöktészta
1 dbtonhalkonzerv
200 gcherry paradicsom
2 ev. kanálbazsalikomos pestó
150 gGouda sajt
ízlés szerint só, bors

Elkészítés menete

  1. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan elkeverjük.
  2. Megszórjuk sajttal és sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad.