TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal
Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal
Recept Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   18.9.2016

Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Ha rövid időn belül sok embert kell jóllakatnunk, vagy csak nem várt vendégek toppannak be, ez az egyszerű tonhalas sült tészta pesztóval és paradicsommal kiváló megoldást kínál a helyzetre. Tartalmas, mégis kényelmesen összedobható. Amíg a tészta sül, egy gyors saláta is elkészíthető, és máris kész a fogás.

20 perc
Elkészítés
10 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
400 g
könyöktészta
1 db
tonhalkonzerv
200 g
cherry paradicsom
2 ev. kanál
bazsalikomos pestó
150 g
Gouda sajt
ízlés szerint só, bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan elkeverjük.
  2. Megszórjuk sajttal és sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása