Tonhalas sült tészta pestóval és paradicsommal

Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016
Kategória: Tésztaételek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Sült tészta
KÜLDÖTT KÉPEK
Ha rövid időn belül sok embert kell jóllakatnunk, vagy csak nem várt vendégek toppannak be, ez az egyszerű tonhalas sült tészta pesztóval és paradicsommal kiváló megoldást kínál a helyzetre. Tartalmas, mégis kényelmesen összedobható. Amíg a tészta sül, egy gyors saláta is elkészíthető, és máris kész a fogás.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 18.9.2016
Kategória: Tésztaételek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Sült tészta
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
400 gkönyöktészta
1 dbtonhalkonzerv
200 gcherry paradicsom
2 ev. kanálbazsalikomos pestó
150 gGouda sajt
ízlés szerint só, bors
- A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan elkeverjük.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS