Tonhalas tésztasaláta

Hozzáadta: TopPetra, 30.9.2019
Kategória: Saláták, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Húsos saláta, Öntetek és dresszingek, Tésztasaláta
KÜLDÖTT KÉPEK
A tésztasaláta remek választás a mindennapokra. Nemcsak finom, hanem nagyon változatos, és ráadásul színes is, ami még ellenállhatatlanabbá teszi a kész fogást. A salátába az uborkán kívül színes paradicsomot és színes paprikát is tettem, hogy még szebb legyen. Az öntet egész egyszerűen tejföl, fűszernek pedig most sót és borsot választottam. Tényleg nagyon egyszerű, a legtöbb időt pedig a választott zöldségek megtisztítása és felszeletelése veszi el. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 30.9.2019
Kategória: Saláták, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Húsos saláta, Öntetek és dresszingek, Tésztasaláta
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
400 gtészta (csavart tészta, farfalle...)
1 dbkisebb salátauborka
8 dbparadicsom
3-4 dbpaprika
400 gtejföl
185 gtonhal saját levében
só, bors
- A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kevés olajjal meglcsololjuk, tálba tesszük és kihűtjük.
- Hűtőszekrénybe tesszük. Miután az ízek összeértek, tálaljuk. Egy szelet friss, ropogós kenyeret adhatunk hozzá.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS